KL Have & Anlæg

I øvrigt


Vi udfører foruden almindelige anlægsgartnerarbejder også vintertjenester, træfældning, beskæring af træer, nedgravning af trampoliner, nedgravning af jordvarmeslange, opstilling af lejetårne, cykelskure og carporte etc.

Ikke kun en anlægsgartner


Vores kompetencer rækker noget længere end en traditionel anlægsgartner.


Træfældning


Vi udfører også professionel og sikker træfældning og beskæring af alle slags træer.

Vi tager altid hensyn til det omkring liggende buske, belægning, andre træer etc.

Vi fælder træerne fra toppen og hejser grene og stammer sikkert ned, også på begrænset plads.

Hos os er du altid i sikre hænder.  


Legepladser


Vi har erfaringer med nedgravning af trampoliner, med opbygning af ramme under for at sikre jorden ikke skrider sammen under trampolinen. Dette kan være en rigtig god løsning for, at sikre børn ikke falder ned fra trampolinen og slår sig. 

Og skal børnene forkæles yderligere, kan et legetårn være et godt tiltag at få opsat i haven eller på den fælles legeplads.

Vi kan stå for indkøb af den ønskede model, samling, støbning af fundamenter og fastgørelse, så legetårnet er sikkert at lege i. Ønsker du selv at indkøbe, men blot har brug for hjælp til installering står vi også klar.


Jordvarme


Mangler du hjælp til etablering af f.eks. et jordvarmeanlæg kan vi udføre det for dig. Vi nedgraver slanger til cirkuleringen af brinen, laver indføringen i huset, og reetablerer alt efter gravearbejdet.

Ønskes en komplet løsning kan denne også bestilles gennem os, og vi vil stå for etableringen i samarbejde med et autoriseret vvs firma, så det bliver lavet efter alle foreskrifter, og selvfølgelig med garanti.


Vintertjenester


Har du brug for hjælp til snerydning, samt saltning, kan vi også hjælpe dig med dette. 

Her tilbyder vi fx faste aftaler og kan komme ud med kort varsel uden fordyrende tilkalde gebyrer. 

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at huske, at du er logget på. Hvis du udfylder en kontaktformular, bruger vi cookies til at huske dine oplysninger til en anden god gang. Ved brug af hjemmesiden acceptere du dette.

Læs mere
Godkend