KL Have & Anlæg

HAVEARBEJDE

GRÆSPLÆNE

BROLÆGNING

I ØVRIGT

HAVEARBEJDE


Vi udfører stort set alle former for havearbjede. Alt fra hækklipning, til fræsning af urtehaven. Står du med drømmen om, at få etableret et nyt højbed, eller skal dine rhodondendron flyttes så klarer vi også det. 

Er du haveejeren der...


... er perfektionist til fingerspidserne hvad din have angår, eller haveejeren, der er kommet for langt bagud med det årlige havearbejde, så kan vi hjælpe dig. Vi sætter personlig stolthed i, at udføre den bedst mulige kvalitiet for alle haveejere, uanset hvad opgaven måtte byde på. 

Er du blot ude efter lidt inspiration, eller konstruktive inputs til etablering, omlægning eller måske en helt gennemgående fornyelse er vi den eneste samarbejdspartner du har brug for gennem hele processen.


Vi tilbyder løbende vedligeholdelse af haver og grønne områder. Regelmæssig lugning af ukrudt i bede og den rette gødning og plejning af planter, blomster, buske og hæk gør en enorm forkskel. 

Jungle eller pløjemark


Hvad enten dine have er vokset til en helt uoverskuelig størrelse og trænger til den helt store omgang, eller den slet ikke er etableret endnu, så vil vi råde og vejlede gennem hele forløbet for at opnå dit ønskede resultat. Vi dækker alle aspekter af, hvad en rigtig have skal indholde med både beplantninger, og belægninger i den rette sammensætning, for at opnå den harmoni en have, i vores optik kan give. et lille fristed for sindet, og hvor vi som mennesker føler os tæt på naturen

Haveanlæg -

Præcis efter dine ønsker

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at huske, at du er logget på. Hvis du udfylder en kontaktformular, bruger vi cookies til at huske dine oplysninger til en anden god gang. Ved brug af hjemmesiden acceptere du dette.

Læs mere
Godkend