KL Have & Anlæg

GRÆSPLÆNE

HAVEARBEJDE

BROLÆGNING

I ØVRIGT

BROLÆGNING


Alt i brolægger arbejde udføres - indkørsler, terasser, gangstier, støttemure, trapper, kantbegrænsninger, kantsten etc.

Både ny etablering, og opretning af sætninger, kørespor og omlægning af eksisterende belægninger.

En stensikker løsning.Vælger du en indkørsel eller terasse med belægningssten eller fliser, er du sikker på at få en løsning der holder i mange år. Belægningssten i indkørsler er typisk tykkere end på terasser for at holde til den større belastning fra køretøjer, og derfor er bundopbygningen til en indkørsel mere omstændig end bare at lægge stenene. Vi hjælper med det der er behov for, fra udgravning til afsætning, bundopbygning, afretning, lægning af stenene og evt. kantstøbning. 

Terasser og gangarealer med belægningssten er mindre krævende i forhold til bundopbygningen, men alligevel er arbejdsgangen stort set den samme. Til gengæld får du en flot løsning der garanteret holder længere end f.eks. en træterasse, og er helt vedligeholdelsesfri.

Trapper i sten, eller støttemure i sten kan være en rigtig flot løsning, hvis man finder de sten der passer til den personlige preference og er i stil med de øvrige omgivelser, hvad enten det er i beton, granit eller andet. Igen er holdbarheden i den grad et tungtvejende argument for at vælge en udførelse i sten/ blokke. 

Vi bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at huske, at du er logget på. Hvis du udfylder en kontaktformular, bruger vi cookies til at huske dine oplysninger til en anden god gang. Ved brug af hjemmesiden acceptere du dette.

Læs mere
Godkend